logo_shadow2
Coach Díjak 2019

Kedves Kollégák, kedves coaching iránt érdeklődők!

A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége elnöksége 2019. május 20-i elnökségi ülésén úgy döntött, hogy 3 kategóriában díjat alapít a coach szakma népszerűsítésére, kiemelkedő eredményeinek, meghatározó személyiségeinek elismerésére:

- A Coach Szakmáért Díj (2019)
- Best of Best Business Coach Díj (2019)
- Coach Eszköz, Könyv Díj (2019)


„A Coach Szakmáért Díj” azzal a céllal jött létre, hogy elismeréssel adózzon azon coach szakemberek tevékenységének, akik a múltban és a jelenben elkötelezetten dolgoztak és dolgoznak a coaching szakma magyarországi meghonosításáért, megbecsültségéért, minél szélesebb körben történő ismertségéért. A Díj odaítélésénél fontos szempont, hogy a Díjazott munkájában hogyan mutatkozik meg a szakmai hitvallása, hogy egyéni pályája építése mellett milyen hozzáállás jellemzi a coaching szakma közösségi és szakmai építésében vállalt szerepét. Ezzel a Díjjal a Magyarországon működő coachok elismerését és köszönetét is szeretnénk kifejezni a Jelöltek és azon belül a Díjazott felé, hogy munkásságával értéket és inspirációt teremtenek mindannyiunk számára.

A „Best of Best Business Coach Díj” azzal a céllal jött létre, hogy bemutassa és magasra értékelje azon szakemberek munkáját, akik az adott évben kiemelkedő sikereket értek el Coachként egy szervezet (legyen akár az vállalati szektor, kisvállalkozás vagy nonprofit szektor) életében. A Díjazott a beadott pályamunka keretein belül mutatja be az elvégzett projekt/megbízás történetét, a kezdetektől az eredmények megmutatkozásáig. A Díj célja, hogy annak a coachnak a munkáját díjazzuk, aki tevékenységével erősíti a coaching szemlélet és gyakorlat jelentőségét, hatékonyságát a szervezetekben, ezzel hozzáadott értéket teremtve a szakmai közösségen belül.

A „Coach Eszköz, Könyv Díj” kategóriában magyar szerző által megírt vagy fejlesztett, coachingot népszerűsítő, a coachok, coaching szemléletű vezetők, coachinggal érintett témák iránt érdeklődők számára készült segítő, edukáló, önfejlesztő, támogató könyvek, eszközök (pl. kártya, képsor, társasjáték, munkafüzet, applikáció) nevezésére van lehetőség.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a díjak odaítélésének folyamatát és írják be naptárukba az ünnepélyes díjátadó időpontját, amely:
2019. december 04.-e, 18 óra.

Üdvözlettel,
Baska Judit elnök és a Magyarországi Coach - Szervezetek Szövetsége elnökségePályázati anyagok letöltése:

  A Coach Szakmáért Díj (2019): Coach_Szakmaert_Dij_2019.docx
  Best of Best Business Coach Díj (2019): Best_of_Best_Business_Coach_Dij_2019.docx
MCSZSZ_coach kompetenciak_dijhoz_palyazati_segedanyag.pdf
  Coach Eszköz, Könyv Díj (2019): Coach_Eszkoz_Konyv_Dij_2019.docx