logo_shadow2
Állásfoglalás

A Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének álláspontja a Magyar Pszichológus Kamaráról szóló törvény tervezetével kapcsolatban.

A Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége (továbbiakban Coach Szövetség) – mint 11 hazai és nemzetközi coach-szervezet szövetsége – azzal a céllal jött létre 2011-ben, és azon dolgozik, hogy a tagszervezetei által képviselt coachok a szakmai és etikai szabályoknak maradéktalanul megfelelő, magas minőségű és eredményes munkát végezzenek ügyfeleik számára. Ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a coach szakemberek olyan szabályozási környezetben dolgozhassanak, amely szakmailag korrekt, egyértelmű és átlátható. Ezért a Coach Szövetség elnöksége a téma hazai és külföldi szakértőinek véleményét kikérve és kiértékelve kialakította álláspontját a Magyar Pszichológus Kamaráról szóló törvény tervezetével kapcsolatban, különös tekintettel a 3.§ (1)-(2) bekezdéseinek vonatkozásában.

download_relation_button.png